Binnenkort: De Nacht van de burn-out!

6 februari 2024

We vallen met de deur in huis: Jaarlijks hebben meer dan een miljoen Nederlanders last van burn-outklachten. Van vermoeidheid en overprikkeling. Van dat gevoel dat je even niet meekomt met die kermis, die zich dag na dag buiten je voordeur voltrekt. Wij snappen dat. We hadden het zelf ook.

Wat ons hielp? Erover praten. Of zingen, dansen, tekenen. Voelen dat je niet alleen bent. Dat gaan we doen: wees welkom bij De nacht van de burn-out.

Op donderdag 29 februari 2024 organiseren wij met Cultuur Academy en TGEcho een overprikkelend programma. Vanaf 16.00 uur tot laat. Waar? Theater Oostpool. In Arnhem natuurlijk.

We beginnen met een talkshow van onze vrienden van Cultuur Academy over grenzen aangeven op je werk. Vervolgens een optreden van onze eigenste Burn Out Band.

En dan barst het los: een vlammend buffet (18.30 uur) en een bomvol programma (vanaf 19.30). Muziek is er van Jesse van der Wel en van Lavalu. TGEcho speelt een scene uit Bunker, een nieuwe toneeltekst over teruggetrokken mensen. Lava Collective (dans) toont de kracht van de geest als het lichaam het opgeeft. Dario van Vree maakte een animatiefilm op basis van striptekeningen uit het burn-out dagboek van Maaike Hartjes. Ondertussen kun je al je overwerkte zonden kwijt een ‘Overprikkel pastoor’ in het filmische Burn Out Biechthokje van kunstenaar Michiel van der Werf.

Tot de 29e! Meer info over aanmelden/tickets vind je HIER.