Missie Márquez Op weg naar het einde (10, 11 & 12)

Kompagnie Kistemaker is terug met de grande finale van hun succesvolle theaterserie Missie Márquez, geïnspireerd op het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel García Márquez. 

Het eindstation van Missie Márquez is het verlaten vakantiehuisje van de familie van der Broek. Het staat in een zompig weiland langs het spoor tussen Gouda en Waddinxveen-Noord, waar Karlijn met hulp van haar kompanen de ultieme poging doet om Honderd jaar eenzaamheid voor eens en voor altijd te doorgronden. De finish is eindelijk in zicht!

Maar al snel wordt Karlijn gedwarsboomd door stakende acteurs en kritiek uit onverwachte hoeken. Daarbij moet ze ook de zorg voor tante Conny op zich nemen, het laatste nog levende familielid van oudoom Kees. Krampachtig probeert Karlijn haar serie op het juiste spoor te houden, maar de rode mieren hebben zich al een weg gevreten door de fundering van het huisje dat langzaam tot stof vergaat. Lukt het Karlijn om de alles verwoestende eenzaamheidsvloek te doorbreken? Of ontkomt ook zij niet aan de laatste pagina van het boek?

Missie Márquez is een 12-delige theaterserie geïnspireerd op het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez. Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met dit meesterwerk: haar oudoom Kees van den Broek maakte de Nederlandse vertaling en zij erfde de royalty’s. Nu is het Karlijns missie om samen met haar kompanen een theatrale vertaling te maken van het boek.

De delen 10, 11 en 12 worden als drieluik op één avond gespeeld. Het is niet noodzakelijk om de vorige delen gezien te hebben. Aan het begin van deze de tour word je door onze gidsen volledig op de hoogte gebracht. 
Tekst, spel & regie: Karlijn Kistemaker
Spel & muziek: Chris Koopman, Simon Heijmans, Sophie Höppener, Imke Smit, en Jasper van der Pijl
Scenografie: Calle de Hoog
Dramaturgie: Céline Buren
Grafische vormgeving: Frank & Michiel
Publiciteit: Michelle Roos
Zakelijke leiding: Jimmy-Pierre de Graaf

missie marquez